9/11: Eksplosive Beviser - Eksperterne Taler Ud

AE911Truth er stolte over at kunne præsentere den internationale udgave af ”9/11: Eksplosive Beviser – Eksperterne Taler Ud”. Denne film omhandler det myte-ødelæggende bevismateriale fra mere end 40 eksperter fra både bygningskonstruktion, højhusarkitektur, fysik, kemi, brandslukning, metallurgi og kontrolleret nedrivning, og er blevet oversat til mange sprog, inklusive dansk, samt den oprindelige engelske version som også er blevet tekstet.

“Eksperterne Taler Ud” vil, med sine mange eksempler, ganske sikkert få de som søger ærlige svar og konklusioner angående de tre tårne som blev ødelagt ved 9/11, tænke sig om endnu en gang angående myndighedernes officielle konspirationsteori, overveje de enorme konsekvenser af disse videnskabelige, retsmedicinske beviser, forstå vigtigheden i at iværksætte en rigtig undersøgelse, samt gøre noget for at vi når dette mål.

Udover interviews med tekniske eksperter som fremviser de rystende WTC-beviser, viser filmen også interviews med flere psykologer som hjælper med at sætte ord på de udfordringer mange folk oplever, når de kæmper med de mørke konsekvenser af de fysiske beviser og skal håndtere denne nye virkelighed.

Det sidste afsnit af “Eksperterne Taler Ud” omhandler 4 familiemedlemmer fra 9/11-ofrene, hvis hjerteskærende historier og søgen efter retfærdighed, inspirerer os alle til at arbejde hårdere med at eksponere sandheden for den sovende befolkning.

“AE911Truth er opmuntrede over begejstringen omkring dette vigtige arbejde. Vi forventer at denne film vil blive benyttet af 9/11-sandhedsaktivister over hele verden i de kommende årtier.”
- Richard Gage, medl. af AIA, og grundlægger af AE911Truth

 

 

 

Download MP4 & ISO $9.96

Hent ”9/11: Eksplosive Beviser – Eksperterne Taler Ud”-mp4-fil og se den på din computer.

Køb DVD’en inkl. æske $18.95

Køb DVD’en her  

Få ”9/11: Eksplosive Beviser – Eksperterne Taler Ud”-DVD’en, med undertekster på 17 forskellige sprog, inklusive dansk, som omhandler beviser præsenteret af mere end 40 forskellige eksperter på diverse områder. Hør og se hvorfor de er iblandt den million borgere som stiller spørgsmål til den eksploderende facon som de tre WTC-skyskrabere blev ødelagt på, og hvorfor de forlanger en ny undersøgelse.

Indeholder desuden den populære 15-minutters video “Solving the Mystery of WTC 7”, indtalt af Ed Asner.

Køb DVD’en her

Our movie website 911expertsspeakout.org

 

 


AE911Truth.org website