11 september: Explosiva bevis – experter talar ut

AE911Truth örömmel és büszkeséggel jelenteti meg a “9/11: Kirobbanó bizonyítékok – “Megszólalnak a szakértők” nemzetközi kiadását. Ez a film azokról a mitoszromboló bizonyitékokról szól, melyek az épületstatika, felhőkarcoló építészet, fizika, kémia, tűzoltás, metalurgia, robbantásos épületbontás szakterületek több mint 40 szakértőjétől származnak. Az angol eredetin kívül a filmet jó néhány idegen nyelvű (köztük magyar) filmfelirattal is elérhetővé tettük.

Egyik példával a másik után a “Megszólalnak a szakértők” óhatatlanul arra késztet mindenkit aki igaz magyarázatot és végkövetkeztetést vár a World Trade Center felhőkarcolóinak szeptember 11-i lerombolására, hogy alapjaiban újragondolja a kormány hivatalos összeesküvés elméletét azoknak a nagy horderejű következtetéseknek tükrében, melyek a filmben feltárt törvényszéki tudományos bizonyítékokból fakadnak. Ezen túlmenően késztet arra is, hogy felismerjük, elemi szükség van új, hitelt érdemlő vizsgálatra az ügyben, és tegyünk is valamit azért, hogy ez a cél megvalósulhasson.

Az elsöprő WTC bizonyítékokat tálaló műszaki szakértőkkel folytatott interjúkon túlmenően a film tartalmaz olyan pszichológusokkal folytatott interjúkat is, akik segítenek megfogalmazni azokat a kihívásokat, melyekkel sok olyan ember szembekerül, aki a fizikai bizonyitékokból adódó sötétebb következtetésekkel viaskodik és megbirkózni kényszerül ezzel az újonnan felismert realitással.

A “Megszólalnak a szakértők” utolsó szegmense négy 9/11 családtaggal foglalkozik, akiknek szívbemarkoló története és a szeretteik számára történő igazságszolgáltatás utáni vágya mindannyiunkat arra késztet, hogy még keményebben dolgozzunk azért, hogy az alvó nyilvánosság előtt feltárjuk az igazságot.

“ Az AE911Igazság szervezetet bátorsággal tölti el az izgatottság, mely ezt a jelentős művet övezi. Arra számítunk, hogy a filmet szerte a világon még évtizedekig fogják használni a 9/11 Igazság munkatársai.”
-Richard Gage, AIA, az AE911Igazság megalapítója

 

 

 

Töltse le az MP4-et és az IMG-t, 9,95 USD

Olvassa be a “9/11: Kirobbanó bizonyítékok – Megszólalnak a szakértők” MP4 dokumentumot és nézze meg számítógépén

Vásárolja meg a dobozos DVD csomagot, 18,95 USD

Megvásárolom a DVD-t  

Tegye be a “9/11: Kirobbanó bizonyítékok – Megszólalnak szakértők” DVD-t, melyet 17 nyelvre, többek között magyarra is lefordítottunk, s mely bizonyítékokat tár fel, melyeket több mint 40 szakértő ismertet a maga szakterületén. Kiderül a filmből, hogy ők miért csatlakoztak azoknak az állampolgároknak millióihoz akik számon kérik a 3 WTC felhőkarcoló felrobbantását, és új vizsgálatot követelnek.

A csomag tartalmazza a “WTC 7 épület rejtélyének megfejtése” című 15 perces mini videot, melynek szövegét Ed Asner mondja alá.

Megvásárolom a DVD-t

Our movie website 911expertsspeakout.org

 

 


AE911Truth.org website