9/11: Explosief Bewijs – De Deskundigen Spreken

AE911Truth is trots op het uitbrengen van de Internationale Editie van “9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out”. Deze film biedt u mythe-verpletterende verklaringen van meer dan 40 deskundigen op het gebied van constructief ontwerpen, hoogbouw, natuurkunde, scheikunde, brandbestrijding, metallurgie en gecontroleerde sloop. De film is ondertiteld in diverse talen. Naast het originele Engels ook in het Nederlands.

Met voorbeeld na voorbeeld zal “Experts Speak Out” ervoor zorgen dat iedereen die eerlijke antwoorden zoekt op vragen omtrent de verwoesting van de drie World Trade Center torens op 11 september 2001, serieus de officiële samenzweringstheorie van de Amerikaanse overheid zal heroverwegen. Zij zullen zich de enorme implicaties van dit wetenschappelijke forensische bewijs realiseren, het belang inzien van een echt onderzoek én iets willen doen om ervoor te zorgen dat we dat doel bereiken.

Naast interviews met technisch deskundigen die het verwoestende WTC bewijs leveren, bevat de film interviews met een aantal psychologen dat de uitdagingen uiteenzet waar veel mensen mee geconfronteerd worden als zij de donkere betekenis van het fysieke bewijs inzien en met deze nieuwe werkelijkheid leren omgaan.

In het laatste segment van "Experts Speak Out" komen vier familieleden van 9/11-slachtoffers aan het woord. Hun hartverscheurende verhalen en streven naar gerechtigheid voor hun geliefden, inspireren ons om nog harder te werken om de waarheid te tonen aan het slapende publiek.

"AE911Truth wordt aangemoedigd door het enthousiasme rond dit belangrijke werk. We verwachten dat deze film de komende decennia zal worden gebruikt door 9/11 Truth activisten over de hele wereld."
- Richard Gage, AIA, oprichter van AE911Truth

 

 

 

Download de MP4- en ISO-file voor $ 9,96

Ontvang de “9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out” MP4-file en bekijk deze op uw computer.

Koop de DVD-box voor $18.95

Verkrijg de DVD

Ontvang de “9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out” DVD, ondertiteld in 17 talen, waaronder Nederlands, met bewijsmateriaal gepresenteerd door meer dan 40 deskundigen in gerelateerde velden. Ontdek waarom zij, samen met miljoenen anderen, vraagtekens zetten bij de explosieve wijze waarop de 3 WTC torens werden verwoest en waarom zij een nieuw onderzoek eisen.

Bevat de populaire 15 minuten durende mini-video “Solving the Mystery of WTC 7”, ingesproken door Ed Asner, bekend van zijn rol als Lou Grant in de gelijknamige TV-serie.

Koop de DVD

Our movie website 911expertsspeakout.org

 

 


AE911Truth.org website