11.09: Dovezi Explozive – Expertii vorbesc

AE911Truth este mandrasa difuzeze Editia Internationala a “11.09: Dovezi explosive – Expertii vorbesc”. Acest film prezinta dovezi distrugatoare de mituri, provenite de la mai mult de 40 de experti din domenii precum inginerie structurala, arhitectura zgarie norilor, fizica, chimie, stingerea incendiilor, metalurgie, si demolare controlata, find tradus in multe limbi, incluzand limba romana, impreuna cu originalul in engleza, caruia i s-au introdus subtitrari.

Plin de exemple dupa exemple, “Expertii vorbesc” sigur poate sa faca pe cineva care cauta raspunsuri si concluzii oneste despre distrugerea celor trei zgarie-nori World Trade Center pe 11.09 sa regandeasca foarte serios teoria conspirationista oficiala din partea guvernului nostru si sa considere implicatiile enorme a acestor probe legale stiintifice, sa realizeze importanta obtinerii unei anchete adevarate si sa faca ceva ca sa se asigure ca vom atinge acest tel.

Pe langa interviurile cu expertii tehnici ce au adus probe devastatoare despre WTC, filmul prezinta si interviuri cu diversi psihologi care ajuta sa articulam problemele intampinate de multi oameni cand se lupta cu implicatiile ascunse a probelor fizice si sa faca fata acestei nou-descoperite realitati.

Ultima parte a “Expertii vorbesc” include 4 dintre membrii familiilor victimelor a 11.09, a caror povesti cutremuratoare si cautarea dreptatii pentru cei pe care ii iubesc ne inspira pe toti sa muncim mai intens pentru a expune adevarul publicului adormit.

“ AE911Truth este incurajata de emotiile ce inconjoara aceasta munca importanta. Ne asteptam ca acest film sa fie folosit decenii de acum incolo de catre activistii 9/11 Truth din toata lumea.”
- Richard Gage, AIA, fondator al AE911Truth

 

 

 

Descarca fisierul MP4& ISO pentru 9.95$

Obtine fisierul MP4 a “11.09: Dovezi explosive – Expertii vorbesc” si urmareste-l pe computerul tau.

Achizitioneaza DVD-ul ambalat cu 18.95$

 Achizitioneaza DVD-ul  

Obtine DVD-ul “11.09: Dovezi explosive – Expertii vorbesc”, tradus in 17 limbi, incluzand limba romana, si care contine probe prezentate de mai mult de 40 de experti din domenii corespunzatoare. Afla de ce ei fac parte din milionul de cetateni care pun la indoiala tipul exploziei prin care cei 3 zgarie-nori WTC au fost distrusi, si de ce anume cer o noua ancheta.

Include popularul mini-video de 15 minute “Rezolvand misterul de la WTC 7”, narat de Ed Asner.

 Achizitioneaza DVD-ul

Our movie website 911expertsspeakout.org

 

 


AE911Truth.org website