9/11: Eksplozivni Dokazi– Stručnjaci Govore

AE911Istina ponosno objavljuje Međunarodno Izdanje “9/11: Eksplozivni Dokazi – Stručnjaci Govore”. Ovaj film sadrži dokaze koji razbijaju mitove koje predstavljaju više od 40 stručnjaka u oblastima strukturnog inženjerstva, arhitekture nebodera, fizike, hemije, požara, metalurgije i kontrolisane demolicije, i prevedeno je na dosta jezika, uključujući srpski, pored originalnog engleskog, koji je takođe titlovan.

Uključujući i primere, “Stručnjaci Govore” tera svakog ko traži iskrene odgovore i zaključke o uništenju triju nebodera Svetskog Trgovinskog Centra 11. septembra, da ponovo ozbiljno razmisli o zvaničnoj teoriji zavere u našoj vladi i da uzme u obzir ogromne implikacije ovih naučnih forenzičkih dokaza, da shvati važnost prave istrage i da uradi nešto kako bi nam pomogao u našem cilju.

Pored intervjua sa tehničkim stručnjacima koji su nam dali poražavajuće dokaze o STC-u, film uključuje intervjue sa nekoliko psihologa koji nam pomažu u opisu izazova sa kojima se susrelo dosta ljudi dok su se borili sa tamnim implikacijama fizičkih dokaza i ovom novom stvarnoću.

Poslednji segment filma “Stručnjaci Govore” uključuje 4 članova porodica 9/11 žrtava čije srcecepajuće priče i potraga za pravdom za svoje voljene inspiriše sve nas da više radimo na otkrivanju istine uspavanoj javnosti.

“AE911Istina je ohrabrena u uzbuđenom okruženju ovog bitnog rada. Očekujemo da će ovaj film koristiti aktivisti 9/11 istine u celom svetu u narednim decenijama.”
- Ričard Gejdž, AIA, osnivač AE911Istine

 

 

 

Skinite MP4 & IMG $9.96

Nabavite “9/11: Eksplozivni Dokazi – Stručnjaci Govore” MP4 fajl i gledajte na svom kompjuteru.
Skinite Sada

Kupite u Omotu DVD $18.95

Kupite  DVD  

Nabavite “9/11: Eksplozivni Dokazi – Stručnjaci Govore” DVD, preveden na 17 jezika, uključujući srpski, koji sadrži dokaze koje predstavljaju više od 40 stručnjaka u povezanim poljima. Otkrijte zašto ima oko million građana koji ispituju način na koji su eksplodirala i uništena 3 STC nebodera, i zašto zahtevaju novu istragu.

Uključen je popularni 15-minutni mini-video “Rešavanje Misterije STC-a 7”, gde je narator Ed Azner.

Kupite  DVD

Our movie website 911expertsspeakout.org

 

 


AE911Truth.org website