11 september: Explosiva bevis – experter talar ut

AE911Truth presenterar stolt den internationella utgåvan av 11 september: Explosiva bevis – experter talar ut (9/11: Explosive Evidence – Experts Speak Out). Denna film innehåller mytförgörande bevis presenterade av fler än 40 experter inom byggnadskonstruktion, höghusarkitektur, fysik, kemi, brandbekämpning, metallurgi och rivningsteknik, och har översatts till många språk inklusive svenska. Den engelskspråkiga originalversionen finns även med översatta undertexter.

Fylld med exempel efter exempel kommer 11 september: Explosiva bevis – experter talar ut att garanterat förmå den som söker ärliga svar och slutsatser om förstörelsen av de tre skyskraporna vid World Trade Center den 11 september 2001 att tänka över den officiella konspirationsteorin från vår regering och reflektera över de enorma implikationerna av de vetenskapliga, brottstekniska bevisen, inse betydelsen av att få till stånd en uppriktig utredning, och göra något för att nå detta mål.

Förutom intervjuerna med de tekniska experterna som presenterar förkrossande bevis om förstörelsen av World Trade Center innehåller filmen intervjuer med ett flertal psykologer som hjälper till att förtydliga utmaningarna många ställs inför då de tar itu med den mörkare innebörden av den fysiska bevisningen och hur man handskas med den nyupptäckta verkligheten.

I den sista delen av 11 september: Explosiva bevis – experter talar ut medverkar familjemedlemmar till fyra av katastrofens offer vilkas innerliga berättelser och strävan efter rättvisa för deras kära inspirerar oss alla att arbeta hårdare för att avslöja sanningen för en sovande publik.

“AE911Truth är uppmuntrat av spänningen kring detta viktiga arbete. Vi förväntar oss att aktivister för sanningen om 11 september kommer att använda filmen i årtionden framöver.”
- Richard Gage, AIA, grundare av AE911Truth

 

 

 

Hämta MP4- eller IMG-filen för 9,95 $

Hämta MP4-filen 11 september: Explosiva bevis – experter talar ut och titta på filmen på din dator.

Köp DVD:n för 18,95 $

Köp DVD:n

Skaffa DVD:n 11 september: Explosiva bevis – experter talar ut översatt till 17 språk, inklusive svenska, innehållande bevis presenterade av över 40 experter inom relevanta ämnesområden. Ta reda på varför de är bland de miljontals medborgare som ifrågasätter det explosiva sätt på vilket de tre skyskraporna förstördes och varför de begär en ny utredning.

Inkluderar den populära 15-minutersvideon Lösningen av mysteriet WTC 7, berättad av Ed Asner.

Köp DVD:n

Our movie website 911expertsspeakout.org

 

 


AE911Truth.org website